Shiatsu Massage Nieuwegein


SHIATSU MASSAGE

 

Shiatsu, ook acupressuur of drukpuntmassage genoemd, is een manuele therapie die erop gericht is de energie beter door het lichaam te laten stromen. Door de meridianen (energiebanen) te masseren, worden blokkades opgeheven. Hierdoor gaan organen beter functioneren en wordt de algemene gezondheid gestimuleerd.

MASSAGE

 

Een shiatsu-massage duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens de massage worden de rug, benen, voeten, schouders, armen, handen en nek behandeld. Afhankelijk van de klachten, krijgen specifieke plekken extra aandacht.

CHINESE GENEESKUNDE

 

Shiatsu is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een holistische massage, waarbij lichaam en geest als één geheel worden gezien. Daarom is het niet alleen effectief bij lichamelijke klachten, maar ook bij mentale klachten.

VOOR WIE?

 

Iedereen heeft baat bij shiatsu. Shiatsu is ontwikkeld als preventieve therapie om mensen gezond te houden. Tegenwoordig wordt het vooral ingezet om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. De behandeling is  bijzonder effectief voor mensen met stress-gerelateerde klachten, (chronische) vermoeidheid en pijnklachten.

LOCATIE

 

De massage wordt gegeven bij u thuis. Woont u in de omgeving van Vianen, dan rekenen wij geen reiskosten. Bij afstanden van meer dan 10 kilometer, rekenen wij €0,25 per kilometer.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze praktijkruimte in Vianen, in de wijk Amaliastein.

voet massage
Massage Nieuwegein

VOORDELEN


Helpt hoofdpijn en migraine te verminderen

Vermindert chronische pijnklachten

Verbetert psychische klachten

Geeft het lichaam meer energie