Shiatsu Massage Nieuwegein
Shiatsu massage nieuwegein

OVER ONS

 

 

Pauline is een bevlogen masseuse. Na jarenlange gezondheidsklachten met de bijbehorende behandelingen en medicijnen in ziekenhuizen en zorginstellingen, kwam zij in contact met shiatsu. Binnen enkele behandelingen verbeterde haar gezondheid met grote stappen. Gegrepen door dit bijzondere fenomeen, besloot ze zelf de opleiding tot shiatsu therapeut te volgen bij Academy Qing Bai. Inmiddels is ze een gediplomeerd Shiatsu masseur.


Pauline geeft niet alleen massages via haar eigen praktijk Shiats@You, maar ook bij DeMIX Fitness & Leefstijl in Nieuwegein.


Wat is er nu mooier dan mensen gezonder, fitter en tevredener te kunnen maken?

Reviews over Shiats@You

Inge uit Utrecht
Dit was mijn eerste shiatsu massage. Het is me erg goed bevallen, Pauline stelde me op mijn gemak, voelde mijn lichaam goed aan en beantwoordde al mijn vragen over shiatsu. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Dominique uit Nieuwegein
Ik heb de massage als zeer prettig ervaren. Je voelt je na een massage meer ontspannen. De shiatsumassage is pijnloos, maar heeft toch een groot effect gehad op het oplossen van mijn klachten. Pauline is een fijne en deskundige masseuse.

Loes uit Nieuwegein
Pauline, het is weer ongelooflijk. Sinds ik bij jou ben geweest, gaat het echt een stuk beter. Zo bijzonder wat jij kunt. Echt weer ontzettend bedankt.

Lisette uit Vianen
Pauline is heel vriendelijk en betrokken. Zij was prima in staat om in ontspannen sfeer mijn rugklachten te verhelpen.